Saturday, October 11, 2008

Το σπίτι βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Mitte, ακριβώς απέναντι από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Charite, σε ένα διατηρητέο κτιριακό συγκρότημα κατοικιών.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην εμπρόσθια όψη (βλέπει στην Amrumer Strasse), στον 4ο όροφο (σοφίτα). Δεν υπάρχει ασανσέρ, κάτι πολύ σύνηθες για τα κτίρια των Γερμανικών πόλεων. Η επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 56 τ.μ.


Πρόκειται για ένα πολύ φιλόξενο, επιπλωμένο με μεράκι διαμέρισμα, μια ζεστή και φωτεινή «φωλιά» που θα συμβάλλει στο να γίνει η παραμονή σας στο Βερολίνο ακόμη πιο απολαυστική.

Μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα έως τέσσερα άτομα (μέγιστη δυναμικότητα: έξι).

Υπάρχει διπλό κρεββάτι στο επάνω επίπεδο. Ο καναπές επίσης γίνεται κρεββάτι, ενώ άλλα δύο άτομα μπορούν να κοιμηθούν στην γωνιά με τα μαξιλάρια.





Υπάρχει τηλεόραση, DVD player, ραδιόφωνο/CD και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και λουτρό.

Επίσης διαθέτει μπαλκόνι.


Πανοραμική άποψη της θέας από το μπαλκόνι






Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το πανέμορφο πάρκο Rehberge.....


.....και η λίμνη Ploetzensee, στην οποία υπάρχει οργανωμένη πλαζ για τους θερινούς μήνες.


Οδηγίες μετάβασης από και προς το σπίτι



Aπό το αεροδρόμιο Schoenefeld παίρνετε τον υπέργειο σιδηρόδρομο (S-bahn), τη γραμμή S9. Στο σταθμό Zoologischer Garten θα κατεβείτε και θα επιβιβαστείτε στον υπόγειο (U-bahn), στη γραμμή U9 – κατεύθυνση Osloer Strasse. Κατεβαίνετε στην πέμπτη στάση, δηλ. στην Amrumer Strasse, που βρίσκεται λίγα βήματα έξω από την πόρτα του σπιτιού.


Από εκεί, μπορεί κανείς να βρεθεί σε λιγότερο από δέκα λεπτά στο κέντρο (Kudamm, Ζωολογικός κήπος). Ο σταθμός "Ζοο" (Zoologischer Garten) είναι η πέμπτη στάση (Γραμμή U9, κατεύθυνση Rathaus Steglitz), ενώ ο έκτος είναι η Kurfurstendamm.


Επίσης, από την Amrumerstrasse, χρησιμοποιώντας την S-bahn, μπορεί κανείς να βρεθεί σε λίγο χρόνο στην Alexanderplatz (για να πάτε στην Alexanderplatz, το κέντρο του πρώην Ανατολικού Βερολίνου, από την Amrumer Strasse πηγαίνετε στην Osloer Strasse και παίρνετε τη γραμμή U8 – κατεύθυνση Hermannstrasse. Η Alexanderplatz είναι η έβδομη στάση), ή στη Warschauer Strasse, δηλαδή στο πάντα ζωντανό και κεφάτο Friedrichshain.


Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές, κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στη διέυθυνση zonas@hol.gr.

No comments: